Кращі товари Вашим непосидам!

Магазин Непоседа працює з понеділка по неділю.
Варіанти оплати - різні на вибір.

Ми відправляємо замовлення в будь-яке місто України.

Деякі ціни можуть бути в процесі редагування. Просимо вибачення за незручності

Дитячий магазин

Непоседа

Ми вдячні, що Ви завітали на сторінки сайту нашого інтернет магазину. Із 2009 року ми зі старанністю підбираємо якісні товари для розвитку та розваг українських чудових талановитих дітей і допомагаємо батькам підібрати найкращі подарунки для найрідніших.


Дитячі майданчики  та гірки від магазину Непоседа (Neposedam)

Дитячі спортивні комплекси з гіркою для дому

У нашому магазині є широкий вибір дитячих спортивних куточків для раннього розвитку ( Непоседа-чемпіон , Непоседа, Малюк).

У нас можна купити батути дитячі, ігрові майданчики і спортивні комплекси, письмові столи і парти зі стільцями для школярів, веломобілі Berg і шведські стінки, дитячі пластикові гірки і будиночки з дерева, гойдалки та гімнастичні мати.

Спорткомплекси Спортбебі в магазині Непоседа


Домашні спортивні куточки для найменших (діткам з 1 до 7 років)

 

Інтернет магазин Непоседа  працює для Вас, турботливі батьки, і Ваших юних непосид. Ми продаємо якісну дитячу розвиваючу продукцію, схвалену МО3 України.

 

Дитячі спортивні комплекси і шведські стінки для дому

У нашому магазині представлений спеціалізований асортимент дитячих спортивних комплексів і спортивних куточків для віку від підлозі року до 18 років. С портивно-ігровий комплекс Малиш  , дитячий куточок Кроша, дитячі майданчики з гіркою і гойдалками для вулиці або приміщення, а також все необхідне для дитячого майданчика.

У продажу є великий вибір дитячих шведських стінок для дома з натурального дерева, металу; мати гімнастичні різних розмірів і товщини, кільця та канати, боксeрські груші тощо.

 

Батути дитячі купити

У нашому магазині завжди на складі є дитячі батути . Понад 20 моделей, відомих виробники Funfit, Atleto, Kidigo, Berg, justFun. Ми в найкоротші терміни здійснюємо доставку батута Berg , а в межах київської області є послуга по зскладанню батутів. Вибір порадує кожного.

Батут для детей купить в Украинеd style=

Отже, асортимент спортивних товарів не обмежується спортивними комплексами. Ми пропонуємо товари для активного відпочинку, надувні батути і гірки happyhop для вулиці .

 

Розкішний вибір ігрових будиночків Smoby для дітей та будиночків з дерева вуличних

 

Парти дитячі і письмові столи для школярів


Сухі басейни з кульками для дома або садочка

У нас Ви можете купити письмові столи, зростаючі парти трансформери, стільчики для дому та дитячого садка, дитячі гірки та Smoby будиночки з пластика для малюків. Різні виробники дитячих меблів з натурального дерева, є пластикова, МДФ. Всі моделі продумані і можуть змінювати свою висоту, підлаштовуючись під зріст дитини. СТОЛИКИ І СТІЛЬЦІ для дітей для будинку або ДНЗ.

Неодмінно відвідайте розділ Акції і Розпродаж, в якому завжди можна знайти що-небудь цікаве і недороге.

Тисячі дітей і їх батьків встигли схвалити якість і унікальність дитячих спортивних комплексів для малюків Непоседа, спортивних куточків  Кроша ; Малюк . Все можна побачити на сайті магазину і спорткомплекс купити за будь-яку ціну.

Ми щодня отримуємо десятки дзвінків від вдячних батьків, бабусь і дідусів, які висловлюють захоплення продукцією і реакцією дітей на неї. Саме слова подяки є найкращою рекламою для нашого магазину Непоседа  і стимулом наповнювати магазин все новими якісними і корисними товарами. Ми здійснюємо доставку по всій Україніта Києву.

Дитячий майданчик Непоседа Преміум

 

Нашою гордістю є те, що кожен третій покупець шведських стінок, спортивних комплексів для дітей та дитячих меблів , звертається до нас за рекомендаціями своїх знайомих і друзів. Нас рекомендують. Нам довіряють.

Вибирайте подарунки, даруйте море радості і прищеплюйте інтерес до здорового способу життя Ваших дітей. Не упускайте можливостей раннього віку!

З повагою, колектив інтернет-магазину товарів для відпочинку, раннього розвитку і спорту
"Непоседа" (Neposedam) Київ Україна.

Магазин Непоседа | Тут можна купити шведські стінки, дитячі спортивні комплекси, ігрові майданчики, батути, дитячі меблі